Inkijkje: COVID-19

Inkijkje: COVID-19

Sinds de uitbraak van het coronavirus, werken de studiecoaches vanuit huis om studiekiezers te begeleiden met hun studiekeuze. Samen met onze partners ontwikkelen wij een online studiekeuzeworkshop. Deze workshop is vanaf 1 juni 2020 beschikbaar. Vanaf juni 2020 verzorgen wij ook weer live workshops volgens de richtlijnen van het RIVM.

Online coaching

Als gevolg van het Coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Omdat wij studiekiezers willen blijven ondersteunen met het maken van een studiekeuze, hebben we een online coachingstraject ontwikkeld. Ons online studiekeuzetraject is persoonlijk en interactief. Met dit traject stimuleren we de studiekiezer om inzicht te krijgen in zichzelf en vanuit dat inzicht, een passende opleiding te vinden. Het traject stoelt op onze live workshops en de adviezen en ervaringen van scholieren, decanen, mentoren, docenten, onze partners, en onze studiekeuzecoaches.

Office work

Wij denken ook alvast na hoe onze begeleidingstrajecten plaats kunnen vinden in het aankomend schooljaar. Wij bereiden ons voor om zowel een fysieke workshop aan te kunnen bieden met gepaste afstanden, en ook de mogelijkheid om onze begeleiding online plaats te laten vinden. Onze uitgangspunten blijven hetzelfde: persoonlijk, interactief, reflectief, en activerend.

Wij kijken uit naar het bieden van nieuwe inzichten onder studiekiezers bij het maken van een studiekeuze in 2020-2021! Voor meer informatie over onze live en online mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via info@scopos.nl.

Maak een afspraak WhatsApp Logo